![Fagiolini verdi con timo Fagiolini verdi con timo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6A784D7-23E9-4AA4-8698-DDE8DB41E5FB/Derivates/A2860201-2E0F-457F-80CE-C91FD3924D0F.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto alla genovese
10 min
Patate lesse
30min
Funghi all'aglio
20 Min
Albumi montati a neve
5 min
Insalata di riso
40min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Pesto alla genovese
20 Min
Frittata
35min
Carciofi alla romana
50min
Fagottini di pollo con patate e verdure
55min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Fagiolini al pomodoro
55min