Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Uova sode
20min
Fagiolini al pomodoro
55 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Uova sode
20min
Zuppa di pesce misto
40min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Verdure al vapore
20min
Uova sode
20min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min