Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
or 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Carbohydrates
- 3.9 g
- Fat
- 10.3 g
In Collections
Alternative recipes
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Frullato di frutta
5min
Orata al sale
40min
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2h
Confettura di kumquat e carambole
No ratings
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Smoothie al mango
5min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
No ratings
Carciofi alla romana
50 Min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Polenta con ragù di funghi
45 Min