Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Rindsroastbeef, in Streifen (ca. 7 x 1,5 cm)
- 140 g Tomatenpurée
- 300 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 8 - 10 Zweigchen frische Petersilie, zerhackt, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Ghackets mit Hörnli
30 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Hörnlisalat
35 min
Riz Casimir
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Rindsvoressen
1h 50min
Fleischvögel mit Gemüse
1hod.
Züri-Gschnätzlets
50 Min