Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, in Vierteln
- 2 Knoblauchzehen
- 700 g Rindsroastbeef, in Streifen (ca. 7 x 1,5 cm)
- 140 g Tomatenpurée
- 300 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 8 - 10 Zweigchen frische Petersilie, zerhackt, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Rindsvoressen
1u. 50min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Gulaschsuppe
1h 5 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Klassische Lasagne
2u. 5min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min