Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Brot, weiss, vom Vortag, in Stücken
- 30 - 50 g Milch
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 300 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, in Stücken
- 150 g Linsen, aus der Dose, abgetropft (Abtropfgewicht) (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 50 g Pancetta, in Stücken
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 80 g Weissmehl
- Öl zum Frittieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 26.7 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Rizi Bizi
35 min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45 min
Gelber Reis mit Poulet
40 Min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Langusten auf Glasnudeln
30 min
Pastasalat mit Gemüse
1hod.
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Munder Safranrisotto
45 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 Min