Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g Eiweiss (von ca. 5 Eiern)
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Scheiben
- 50 g Zucchetti, fein geschnitten (2-3 mm)
- 50 g Tomaten, fein geschnitten (2-3 mm)
- ½ TL feinkörniges Salz
- 1 TL Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
-
50
g Bresaola in Tranchen
or 50 g Schweizer Bündner Fleisch in Tranchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 431 kJ / 103 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Wirz-Pasta
35 min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 Min
Sattmacher-Salat
40 Min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Spinat-Radieschen-Salat
15 min
Pure Sunrise
10 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1hod.
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.