Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter, zum Einfetten
- 4 Blätter Filoteig
- 400 g Milch
- 3 Eigelbe
- 80 g Zucker
- 30 g Maisstärke
- 1 TL Zimt
- 400 g Apfel (alle Sorten) (z. B. Reinette), geschält, entkernt und in Vierteln
- 1 Zitrone, geriebene Schale und Saft
- Puderzucker nach Belieben, zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Pizza mit Zucchetti
1 Std. 45 Min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 min
Kürbiscurry mit Poulet
45 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Überbackener Cheesecake
3 godz. 10 min
Vegi-Käse-Riegel
45 min
Mandeltorte mit weisser Schokolade
2h 50 min
Glutenfreier Chocolate Chip-Cake
1h 10min
Hähnchen-Pilaw
45 min
Karamell-Blechkuchen
2h 40min
Schoggi-Cookies
30 min