Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Mandeln, geröstet
- 2 Eier, hartgekocht
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1200 g Pouletoberschenkel, mit Haut
- 200 g Weisswein
- 50 g Wasser
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2312 kJ / 553 kcal
- Protein
- 50.62 g
- Carbohydrates
- 5.17 g
- Fat
- 35.92 g
In Collections
Alternative recipes
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 phút
Boeuf Bourguignon
2h
Risotto milanese
30 min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 godz. 40 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Poulet-Speck-Auflauf
1 godz. 10 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Pouletbrust alla pizzaiola
55min