Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Mandeln, ganz, ungeschält
- 4 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 200 g Joghurt, 1,5 % Fett
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 Pouletbrustfilet, ohne Haut (250 g), in Scheiben,1 cm dick
- 500 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüsebouillon
- 100 g Hartweizenkorn, parboiled (z.B. Ebly)
- 100 g weisse Trauben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Trutenburger
1h 25 min
Kürbiscurry mit Poulet
45 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Poulet-Pilaw
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 min
Sattmacher-Salat
40 min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 min
Crevettencurry
35 min
Pad Thai mit Poulet
20min
Rindsstroganoff
45 min