Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Lauchstangen, fein geschnitten (nur das Weisse, ca. 300 g)
-
3
Rispentomaten, geviertelt (ca. 300 g)
or 200 g geschälte Tomaten, abgetropft, ganz (frisch oder aus der Dose)
- Nutrition
- per 1 Glas
- Calories
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Carbohydrates
- 48.4 g
- Fat
- 101.3 g
In Collections
Alternative recipes
Kürbis-Pudding
50 Min
Bunte Gemüseplatte
45min
Schoko-Tofu-Glace
6 godz. 10 min
Bananen-Glace mit Erdnussbutter und Schokolade
8 Std. 10 Min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1h 15min
Orangenrolle
30min
Lammragout
50 Min
Kürbissuppe
35min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45min