Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Lauchstangen, fein geschnitten (nur das Weisse, ca. 300 g)
-
3
Rispentomaten, geviertelt (ca. 300 g)
or 200 g geschälte Tomaten, abgetropft, ganz (frisch oder aus der Dose)
- Nutrition
- per 1 Glas
- Calories
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Carbohydrates
- 48.4 g
- Fat
- 101.3 g
In Collections
Alternative recipes
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Spanische Tomatensauce
25 min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
No ratings
Erdbeerkonfitüre
1h 5min
Vanillepudding
25 min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Gemüseeintopf
45 min
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30 min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min