Erbsen-Crèmesuppe
TM6 TM5

Erbsen-Crèmesuppe

4.7 (60 ratings)

Ingredients

  • 150 g Zwiebeln, in Hälften
  • 20 g Butter
  • 1000 g grüne Erbsen, frisch
    or 1000 g grüne Erbsen, gefroren
  • 600 g Wasser
  • 1 EL Geflügelbouillon
    or 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
  • 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
    or 200 g Crème Fraîche, alle Sorten
  • 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
  • ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben

Nutrition
per 1 Portion
Calories
778 kJ / 187 kcal
Protein
7 g
Carbohydrates
12 g
Fat
11 g
Fibre
8 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes