Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Beurre aux herbes
5 Min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Macarons au caramel
1hod. 50min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3u.
Croissants viennois
1 Std. 30 Min
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Pain au vin rouge et aux noix
15 godz. 30 min
Tartelettes aux oignons
35 Min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Rouleaux aux noisettes
20 Min