Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereiten)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Rahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Waffelflocken
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 70 g Butter
- 175 g Gavottes® Waffelröllchen, in Stücken
Geléeherz und Himbeermousse
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 600 g Himbeeren, frisch oder gefroren und aufgetaut
- ½ Päckchen Agar-Agar (4 g)
- 80 g Zucker
- 260 g Rahm, sehr kalt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4007 kJ / 960 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 53 g
In Collections
Alternative recipes
Tirggel
48 godz. 45 min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Löffelbiskuits
40 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Truffes-Variationen
45 Min
Beerentarte
Pas d’évaluation
Amarettini
1j 30 menit
Focaccia mit Salsiccia
2j
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2j
Schoggi-Caramel-Mousse
4j 30 menit
Vanilleglace
12 Std.
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min