Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di burro, + q.b. per lo stampo
- 180 g di farina, + q.b. per lo stampo
- 140 g di pasta di mandorle
- 165 g di zucchero
- 180 g di burro
- 4 di uova
- 150 g di latte intero
- 180 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (½ bustina)
- 40 g di cacao in polvere
- 70 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 135 g di zenzero candito, a dadini e passato nella farina
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1951 kJ / 467 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Cake svizzera
15h
Biscotti di linz
3 Std. 15 Min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Torta americana al cioccolato
2h 30min
Plumcake all'arancia
1h
Muffin salati allo speck
50min
Torta tirolese d'autunno
1h 20 min
Crostata di marmellata
1h 10min
Torta svedese alla carota
2h
Torta di mele americana
1h 20 min
Zuppa di zucca
35min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min