Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte intero
- 80 g di olio di oliva
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
or 6 g di lievito di birra disidratato sbriciolato - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 ½ cucchiaino di semi di cumino nero
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 23.4 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.1 g
Alternative recipes
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Mini soufflé
1u. 15min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Caipirinha
10 min
Amandovolo
1u. 15min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Madeleine salate salame e verdure
35min
Punch terrificante
20min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min