Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (optional)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2895 kJ / 696 kcal / 2895 kJ / 696 kcal
- Protein
- 10 g / 10 g
- Carbohydrates
- 44 g / 44 g
- Fat
- 53 g / 53 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Mini flan parisienne
9 Std.
Scones
30 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Crema inglese
15 Min
Marzapane
1 Std. 10 Min
Marshmallow
2 Std. 30 Min
Crème brulé
4 Std. 50 Min
Madeleine al limone
4 Std. 45 Min
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 Std.
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min