Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a tocchetti
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema alle mandorle
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina di mandorle
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di zucchero vanigliato
- 10 g di Rum (optional)
- 100 g di burro morbido a tocchetti
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2895 kJ / 696 kcal / 2895 kJ / 696 kcal
- Protein
- 10 g / 10 g
- Carbohydrates
- 44 g / 44 g
- Fat
- 53 g / 53 g
In Collections
Alternative recipes
Gubana
3h 45min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 godz.
Harira
40 min
Biscuits and Gravy
1h 30min
Sfenj - donuts marocchini
3 Std.
Cioccolata calda al cardamomo
15 Min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 min
Pavlova con pere all'arancio
Keine Bewertungen
Danish layer cake
4h
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Galette des rois al burro
1h 30min
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2 Std.