Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di zucchero
- 110 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di farina di riso
- 220 g di albumi, a temperatura ambiente
- Nutrition
- per 3 pezzi
- Calories
- 8280 kJ / 1979 kcal
- Protein
- 45.7 g
- Carbohydrates
- 330.2 g
- Fat
- 61.9 g
- Saturated Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 12 g
- Sodium
- 398.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Bon bon noci e nocciole
2 godz. 20 min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7h 30min
Menù: Crêpes primaverili, costolette di agnello alle erbe aromatiche e mousse al cioccolato (Bimby Friend)
1h 10 min
Torta dacquoise al pistacchio
50min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30min