Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 - 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di sale + q.b.
- 250 g di patate, pelate e a fette sottili (1-2 mm)
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 107 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti alle mandorle
40 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Impasto per pizza
1h
Impasto per pizza
1h
Focaccia con pomodori
40 min
Biscotti al burro
50 min
Piadina romagnola
15 Min
Pizza Margherita
2h
Torta di carote
1h 10min
Insalata di pasta
35 min
Hamburger di salmone
25 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min