Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di cipolle rosse
25min
Topping al cioccolato
25min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45 Min
Pasta choux
2 Std.
Involtini di carne con verdure
1小时
Crème brûlée al cioccolato
Pas d’évaluation
Risotto giallo con pollo
40min
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1 Std. 45 Min
Babà napoletano
2u. 45min
Caramelle alla panna
2 Std.
Base per pizza
49ωρ. 30 λεπτ.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4u.