Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera
15min
Profiteroles
2h
Glassa di zucchero
10 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Casetta di pan di zenzero
No ratings
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 godz.
Struffoli
1h
Topping al cioccolato
25 min