Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Carbohydrates
- 6.9 g
- Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min