Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Carbohydrates
- 18.3 g
- Fat
- 24.7 g
- Fibre
- 9.7 g
In Collections
Alternative recipes
Trota salmonata al pesto di olive
35 min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Anelli di totano in umido
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Contorno di verza
35 min