![Panna cotta al grano saraceno Panna cotta al grano saraceno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE921939-A018-4459-AFEC-FA1D07FE7652/Derivates/65764BFF-4F1D-4C1A-A997-C0EBCADE1113.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di latte
- 80 g di grano saraceno
- 2 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- 300 g di panna (35% di grassi)
- 50 g di zucchero grezzo
- 30 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 200 g di fragole
- 15 g di liquore al miele (tipo Chouchen Bretone) (optional)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 832 kJ / 354 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Caffè shakerato
10 min
Limonata ai frutti di bosco
1 godz.
Bibita al pompelmo e menta
20 min
Torta banane e cioccolato
4hod. 20min
Cipolle rosse fermentate
96h
Macadamia Hawaiian pie
1h 35min
Smacafam
55 min
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
15 min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Frullato rinfrescante di carote e zenzero
10 min
Succo verde di pompelmo e zenzero
10 min
Bevanda allo zenzero
30 min