Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 15 g di farina tipo 00
- 500 g di liquido di cottura delle cozze filtrato (freddo, vedere consigli)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, prezzemolo, gambo di cipollotto)
- 150 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 3.4 g
- Fat
- 11.9 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta sfoglia al cacao
1hod. 40min
Chantilly ai chiodi di garofano
20 Min
Crêpes al limone con mascarpone e lamponi
35min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 Min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Yaki Soba
55min
Crêpes al cacao e crema di tuorli
10 Std.
Bevanda a base di mandorla e matcha
10min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Torta ragnatela
2 Std. 40 Min