Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Zwetschgen, entsteint und geviertelt
- 80 g roter Traubensaft
- 40 g Zwetschgenbrand
- 50 g Puderzucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Hippengebäckstangen
- 300 g Brombeeren
- 400 g Erdbeeren
- 2 EL Limettensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2672 kJ / 637 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 73 g
- Fat
- 31 g
In Collections
Alternative recipes
Zabaglione
15 Min
Rhabarber-Parfait
8 Std. 50 Min
Orangenparfait
6 Std. 30 Min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 Std. 30 Min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Limoncello-Creme
5h
Zitronen-Parfait
4 godz. 30 min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5h
Bayerische Creme
8h
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.