Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g weiße Kuvertüre
- 500 g Wasser
- Öl zum Bestreichen
- 250 g Rhabarber, in Stücken
- 50 g Puderzucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 90 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 700 g Erdbeeren
- 60 g Holunderblütensirup
- 2 EL Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 36 g
In Collections
Alternative recipes
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Cassis-Rotwein-Birnen
24 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Schoko-Orangen-Trüffel
1sa 35 dk
Champagner-Granita mit Himbeeren
13u.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h