Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau tiède
- 400 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux, fondu
- 25 g de sucre glace maison, et un peu pour la finition
- 2 œufs
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 120 g de sucre en grains
- huile d'arachide pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1147 kJ / 274 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 34.5 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Galette des Rois à la frangipane
2 godz.
Tarte tropézienne
3 Std.
Chouquettes
1h
Beignets au four
2 godz.
Gaufrettes à la vanille
1 Std. 5 Min
Gaufres de Liège
1h 30min
Napolitain
73h 40min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 godz.
Spritzbredele
25min
Gaufres-cookies aux noisettes
20min
Pets-de-nonne
35min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6hod.