Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 200 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 972.8 kJ / 230.1 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 46.6 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Roulés briochés au chocolat
2 Std. 40 Min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Mmmh un doonut !!!
2h 45min
Churros
1h
Les gaufres de la foire
3h
Pain au lait à la crème vanillée
40 min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioches à la confiture de prunes
2h 20min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Brioche "super bonne"
3h