Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème mousseline
- 250 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 100 g de pâte de pralin
- 75 g de beurre pommade, en morceaux
- 20 g de sucre glace maison
- 60 g d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1361.8 kJ / 329.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 20.6 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois aux trois chocolats
15h
Fraisier
12 Std. 45 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 godz.
Paris-brest
3h 10min
Mini-saint-honoré
2h
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25 min
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Saint-honoré au citron
2u. 25min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Tarte tropézienne
3 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25min
Trianon
3 Std.