Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1722 kJ / 418 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Terrine bressane
24 Std.
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 min
Sauce gribiche
15 min
Petits pois à la française
45 Min
Salade de crudités
10 dk
Compote de pommes
20 dk
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 dk
Purée de céleri
25 dk
Compote de rhubarbe
1h 5min
Concombre tzatziki
5 dk
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 dk
Pâté de campagne
48h