Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1722 kJ / 418 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Salade de crudités
10 min
Choucroute
1h 40 min
Purée de céleri
25 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Concombre tzatziki
5 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Rillettes de maquereau
5 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Sauce gribiche
15min