
Devices & Accessories
Far breton aux pruneaux
Prep. 10 min
Total 2 h
6 parts
Ingredients
-
de pruneaux dénoyautés300 g
-
de rhum ambré de préférence50 g
-
de beurre pour le plat20 g
-
de sucre en poudre100 g
-
de farine de blé120 g
-
œufs4
-
de lait500 g
-
de sel1 pincée
Nutrition per 1 part
Calories
339 kcal /
1434 kJ
Protein
10 g
Fat
8 g
Carbohydrates
55 g
Fibre
9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in

Basiques - Gâteaux et biscuits
11 Recipes
France
France

Ma Cuisine
196 Recipes
Switzerland
Switzerland

Ma Cuisine
196 Recipes
Spain
Spain

Ma Cuisine
196 Recipes
Benelux
Benelux

Ma cuisine au quotidien
239 Recipes
France
France

Ma cuisine au quotidien
196 Recipes
France
France

Ma cuisine au quotidien
221 Recipes
Switzerland
Switzerland

Ma cuisine au quotidien
221 Recipes
Canada
Canada