Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
or 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 350 g di pasta secca tipo ditalini rigati
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Gattò di patate
1h 30 min
Pasta e piselli
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pasta e fagioli
50 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min