Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
or 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 350 g di pasta secca tipo ditalini rigati
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e piselli
35 Min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta patate e provola
55min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta e fagioli
50 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min