Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 230 g di guanciale di maiale a dadini
- 600 g di pomodori pelati
- 1 peperoncino rosso piccante (optional)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 480 g di spaghetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Carbohydrates
- 60.4 g
- Fat
- 21.3 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40 Min
Pasta al pomodoro
55 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Sugo al tonno
45 min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min