Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1972.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 66.5 g
- Fat
- 30 g
- Saturated Fat
- 11.3 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 475 mg
In Collections
Alternative recipes
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pasta al ragù
1h 30min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2 Std.
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Trofie pesto e champignon
30min