Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 320 g di pasta secca corta
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti, senza lattosio
- 250 g di panna da cucina senza lattosio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2553.3 kJ / 610.5 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 67.3 g
- Fat
- 29.9 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta patate e speck
40min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta alla bagossa
50min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Pasta al forno veloce
45 Min