Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Strudelteig
- 370 g Mehl
- 120 g Wasser
- 1 Ei
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung
- 100 g Mandeln
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 170 g Butter
- 140 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 200 g Erdbeerkonfitüre
- 250 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 250 g Erdbeeren, geviertelt
- 20 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Erdbeer-Flockentörtchen
3 Std. 30 Min
Mini-Strudel mit Federweißer-Schaum
1h
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1 godz. 15 min
Pflaumen-Birnen-Tarte
1h
Apfel-Pudding-Taschen
1 Std. 40 Min
Himbeer-Baiser-Rolle
1h
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min