Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 4 cardi, puliti e a pezzi (5 cm)
- 30 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Carciofi trifolati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 min
Contorno di verza
35min
Carciofi stufati
30 min
Catalogna con olive e capperi
50min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Sformato di cardi
1h
Insalata di cavolo cinese con pepe rosa e verde
45 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Taccole speziate all'asiatica
30 min