Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
or 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Carbohydrates
- 47.1 g
- Fat
- 59 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Caponata alla catanese
1h
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1h
Sarde in saor
24h 30min
Sgombri all'agro
1h 45min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Zuppa di pesce misto
40min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Risotto al nero di seppia
35min
Sarde a beccafico
35min
Cacciucco
1 Std. 20 Min