Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
or 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Carbohydrates
- 47.1 g
- Fat
- 59 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Sarde in saor
24h 30min
Dado di carne
45 Min
Salsa al cren
120h 10min
Sarde a beccafico
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Caponata alla catanese
1 Std.