Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
or 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Carbohydrates
- 47.1 g
- Fat
- 59 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Composta di cipolle rosse
2hod.
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Totani ripieni su crema di fave
1hod. 30min
Sarde a beccafico
35 min
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Pere al vino rosso
3u. 20min
Catalogna con olive e capperi
50 Min