Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Carbohydrates
- 43.6 g
- Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Bigoli con ragù di anatra
2h
Manzo all'olio con polentina bianca
3 godz.
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Salsa bolzanina
15min
Kartoffelsalat
50min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1 Std. 55 Min
Sarde in saor
24h 30min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Risi e bisi
40min
San Francisco
10 min
Mojito analcolico
10 min