Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Butter
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mandeln, geschält (siehe Tipp)
- 300 g Wasser
- 30 g Maisstärke
- 200 g Schlagobers
- 1 Prise Salz
- 300 g Zwetschken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 60 g Portwein, rot
- 1 EL Mandelstifte
- etwas Kakaopulver
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1635 kJ / 390 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55min
Zitronenkaramellsauce
45 min
Cassata-Creme
20 min
Selleriesalat
1 godz. 15 min
Spätsommerkompott
3h 5min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Orangen-Sauerrahm-Torte
5 Std. 30 Min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min