Pennette mit Safran und Crevetten

Pennette mit Safran und Crevetten

4.2 66 ratings
Prep. 5 min
Total 30 min
4 Portionen

Ingredients

  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl, nativ
    45 g
  • Weisswein, trocken
    40 g
  • Crevetten, klein, geschält
    200 g
  • Salz nach Belieben
    1 Prise
  • Pfeffer, gemahlen nach Belieben
    1 Prise
  • Rucolablätter von Hand zerzupft
    50 g
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Safranpulver
    1 Päckchen
  • Pasta getrocknet, Sorte Pennette
    350 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 452 kcal / 1891 kJ
Protein 18 g
Fat 14 g
Carbohydrates 65 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...