Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Mandeln
- 4 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 200 g Joghurt
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Zwiebel (70 g), halbiert
- 300 g Karotten, in Stücken
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 Pouletbrustfilets, ohne Haut (250 g), in Scheiben (1 cm dick)
- 500 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
- 100 g Hartweizenkorn, parboiled (z.B. Ebly)
- 100 g weisse Trauben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Crevettencurry
35min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 Min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min