Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Poulet Würfel
- 3 EL Sojasauce
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Rüebli, geschält, in Stücken (2 cm)
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 60 g gelbe Currypaste Panang-Currypaste (siehe Hintergrundinformation)
- 350 g Wasser
- 250 g Kokosmilch
- 30 g Fischsauce
- 3 EL Maisstärke
- 360 g Kefen, tiefgekühlt, aufgetaut , abgetropft (ergibt ca. 280 g)
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 9709 kJ / 2316 kcal
- Protein
- 193.3 g
- Carbohydrates
- 115 g
- Fat
- 115 g
In Collections
Alternative recipes
Ghackets mit Hörnli
30 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Risotto Cinque P
30 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Risotto milanese
30 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Züri-Gschnätzlets
50 min