Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte
- 3 Knoblauchzehen
- 60 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 2000 g Wasser
- 300 g Mie Nudeln, getrocknet
- 100 g Babyspinat, frisch
- 750 g Hühnerbrühe
- 1 TL Reisessig
- 2 Scheiben frischer Ingwer (3 mm)
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Eier
- 12 Noriblätter (9 x 3.5 cm)
- 4 EL Mais, aus der Dose
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen zum Garnieren
- 2 TL Sesamsamen, geröstet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4507 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Carbohydrates
- 88 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2j
Sushireis
1j 30 menit
Mango-Kokos-Mochis
40 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Bibimbap Bowl
1 Std. 15 Min
Koreanische Ramen mit Tofu
1j
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 menit
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2j 10 menit
Summer Rolls
45 Min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min