Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Milch
- 30 g Mineralwasser mit Kohlensäure
-
100
g Weizenmehl, glatt
or 100 g Dinkelmehl, glatt - 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
-
Butterschmalz zum Backen
or Öl zum Backen - 6 - 8 EL Marillenmarmelade
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 683 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 77 mg
Alternative recipes
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Buchteln mit Powidl
2hod. 20min
Palatschinken
45 min
Marillenkuchen
1hod. 30min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Frittaten
30 min
Germknödel
1hod.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min