Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, en morceaux (3 cm) (optional)
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
-
150
g de guanciale en lamelles (1 cm)
or 150 g de lardons - 350 g de spaghettis
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Sauce curry
10 min
Spaghetti Carbonara
35min
Riz Casimir
45 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 min
Sauce à l'ail
10 min
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Penne au thon
35min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h