Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de gendarmes, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 150 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (2 cm)
- 1 boîte de conserve de tomates pelées, en dés (400 g)
- 120 g d'eau
- ¾ de c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 3 l d'eau
- 1 ½ c. à soupe de sel
- 500 g de pâtes sèches (spaghetti)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3712 kJ / 885 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Carbohydrates
- 97 g
- Fat
- 36 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce cocktail
5 dk
Sauce à l’ail
15min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Pâtes au thon
30min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Ragoût d'agneau
50min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Cornettes à la viande hachée
30min
Émincé à la zurichoise
50min
Riz Casimir
45min