Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Gouda, in Stücken
Pfannkuchen
- 150 g Milch
- ½ TL Salz
- 120 g Mehl
- 2 Eier
Hackfleischmischung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten und Einfetten
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Spinatmischung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g Blattspinat, frisch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2303 kJ / 551 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Grünkohltarte
2h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Pizza-Happen
1 godz. 20 min
Hackfleisch-Dinkel-Quiche mit Sesam
2 godz. 10 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Bolognese-Pizza
1 godz. 45 min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 godz. 10 min
Spinattorte
1h
Zwiebel-Schinken-Quiche
1 godz. 30 min