Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Gouda, in Stücken
Pfannkuchen
- 150 g Milch
- ½ TL Salz
- 120 g Mehl
- 2 Eier
Hackfleischmischung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter und etwas mehr zum Braten und Einfetten
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Spinatmischung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g Blattspinat, frisch
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2303 kJ / 551 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 Std.
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Spinattorte
1 Std.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 Min
Porreebällchen
1 Std.
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Pfannkuchen Timber Style
25min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40 Min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 Std.
Spinatrolle mit Ei und Käse
50 Min
Geflügelfrikadellen mit Mandelsauce
1h 40min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1h 10min