Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g Wasser
- 400 g Rote Bete, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 4 Eier
- ½ Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 140 g Saure Sahne
- 2 TL körniger Senf
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot
- 280 g marinierte Heringsfilets, abgetropft, in Stücken
- 120 g Essiggurken, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 50 g rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Maischolle mit Pumpernickelkruste und Salat
35 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Nordische Minestrone
30 Min
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Fisch-Minestrone
50 Min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Braten-Rotkohl-Salat
10min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.