Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 165 g ), abgetropft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weißweinessig
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Kichererbsensalat
35min
Kichererbsensalat
15 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Pesto-Weizen-Salat
30min
Mediterraner Graupensalat
50min
Balsamico-Weizen-Salat
35min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Erbsen-Nudel-Salat
2 Std. 15 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Quinoa-Tabouleh
40 min