Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Zucchini
- 500 g Kartoffeln (Ø 5 cm)
- 100 g Parmesan
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Roggenbrot, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g passierte Tomaten
- 170 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 125 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1580 kJ / 378 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 20 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 963 mg
In Collections
Alternative recipes
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 min
Linsen-Moussaka
2j 30 menit
Gemüsetarte
1j
Ratatouille-Galette
1j 30 menit
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Vegetarische Pizza
1 Std. 45 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Indischer Gemüsereis
1j
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min