Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pfannkuchen
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 300 g Milch
- 200 g Mehl
- Butter zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ - 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 100 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
8
Scheiben Putenbrust-Aufschnitt
or 4 Scheiben Räucherlachs
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2020 kJ / 482 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 2.9 g
Alternative recipes
Gemüse-Blätterteig-Muffins
45 Min
Gemüse-Blätterteig-Schnecken
1 Std. 50 Min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45 Min
Käse-Wraps mit Möhren-Mandel-Salsa
30 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 menit
Zucchinipiccata
35 Min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Tortillas mit Räucherlachs und Gurken
45 Min
Bagels mit Spinat-Frischkäse-Creme
15min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35 Min
Käse-Blätterteig-Röllchen
1h 40min
Gemüse-Kopenhagener
45 Min